OVER HAARSTUDIO PETRA

Het team van haarstudio Petra bestaat uit gepassioneerde haarstylistes met een grote liefde voor het kappersvak. Naast de gedeelde passie voor haartrends en haarverzorging, houdt het team ook van een babbel en een dosis humor.

TERUG IN DE TIJD MET
HAARSTUDIO PETRA

Haarstudio Petra is in 1990 begonnen aan de Hofesch te Lichtenvoorde. Destijds waren er voor ons nog geen passende winkelpanden beschikbaar in Lichtenvoorde. Na drie jaar hebben wij een mooi pand kunnen bemachtigen aan de Dijkstraat. Hier groeiden we uit tot een gezellige en goed lopende salon voor het gehele gezin. Ondertussen zat ik niet stil; Haarstudio Petra deed regelmatig mee aan kapperswedstrijden en bruidsshows en hiermee sleepten we diverse prijzen in de wacht. Verder vond ik het erg interessant en waardevol om in het buitenland te trainen. Ik heb o.a. getraind met Andy Uffels, Patrick Kalle, Lee Stafford en Toni & Guy. Tijdens de Fashion Week New York heb ik Sheguang He ondersteund door haarwerk te leveren tijdens de verschillende shows.

De eerste onderneming
van de Nieuwmarkt

Na zeven bijzondere jaren voldeed het pand aan de Dijkstraat niet meer aan de eisen van toen der tijd. Wij moesten toen uitwijken naar een nieuwe locatie, dit werd een pand aan de Molendijk. Mijn droom als ondernemer kwam uit; Haarstudio Petra was de eerste onderneming van de Nieuwmarkt!
Het nieuwe pand bood ons veel mogelijkheden qua inrichting en locatie. Het pand aan de Molendijk haalde na de opening diverse bladen vanwege de gedurfde uitrusting en ons “open” plafond. Het pand werd gezien als een ware eyecatcher op het gebied van inrichting. Wij zijn hier erg trots op!

Kortom, samen met mijn team heb ik een mooie bijdrage mogen leveren aan het kappersvak. Als beloning heb ik hiervoor in 2015 een onderscheiding mogen ontvangen van de ANKO. Dit zijn bijzondere gebeurtenissen en ervaringen die ik nooit zal vergeten.

Haarstudio Petra is trots om dit alles te mogen en kunnen doen. In het bijzonder danken wij hiervoor onze klanten; zonder u was dit uiteraard ook niet mogelijk geweest.

Als grote waardering voor u als klant hebben we onze haarpunten en VIP cards. Hiermee spaart u punten bij elke behandeling of bij aankoop van een product. Dit biedt u leuke kortingen op onze diensten en producten.

Wij hopen u nog vele jaren in onze salon te mogen begroeten.

Bedankt voor het vertrouwen.

Groet Petra

Dit vindt men van ons

Haarstudio Petra
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google